Software

Als wij voor u software gaan ontwikkelen doen we dit volgens een gestructureerde aanpak bestaande uit de volgende vier stappen : Specificeren, Programmeren, Opleveren en Nazorg. Uiteraard leveren we ook garantie op onze producten.

SpecificatieSoftware flowchart
Eerst worden in overleg met de gebruiker de wensen op papier gezet. Niet zelden komen in dit overleg onverwachte facetten (mogelijkheden of uitdagingen) aan het licht. Hiermee kan in deze fase nog eenvoudig rekening worden gehouden.
Als resultaat hiervan beschikt de eindgebruiker al in een zeer vroeg stadium over een handleiding van het te bouwen systeem.

De specificatie kan indien gewenst eenvoudig worden aangepast, of uitgebreid. Dit heeft uiteraard de voorkeur boven het achteraf wijzigen van reeds geschreven software.

Programmeren
Pas nadat de eindgebruiker met de specificatie akkoord is, wordt met het programmeren begonnen. De software wordt bij ons ontwikkeld en getest. Omdat Logic Lines gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Oplevering
De software wordt geleverd en geïnstalleerd op een moment dat het u schikt. Ook eventuele bijbehorende hardware wordt gelijktijdig geleverd en geïnstalleerd. Samen met u zal de software de eerste keer gebruikt worden. Indien dit nodig is kunnen uw medewerkers op of rond dit tijdstip nog extra instructie of training ontvangen.

Nazorg
Vaak gebeurt het dat, wanneer eenmaal met de software wordt gewerkt, er nieuwe ideeën naar boven komen. Er kan extra functionaliteit gewenst zijn, of een geheel nieuwe toepassing. In dat geval is het handig te weten dat alle sourcecodes bewaard worden, zodat u altijd de bestaande programmatuur kunt laten aanpassen.

Garantie
Voor de oplevering van de software is deze door Logic Lines reeds uitvoerig getest. Mocht het voorkomen dat er nog kleine oneffenheden in de software aanwezig zijn, dan worden die kosteloos gladgestreken.